WhatsApp masaüstü uygulamasıyla tanışın


/ Serdar Kardan


WhatsApp masaüstü uygulamasıyla tanışın

WhatsApp Web' den sonra şimdi de WhatsApp Masaüstü uygulaması hizmete sunuldu.

WhatsApp' ın Mayıs ayında yaptığı duyuru birçok kullanıcının gözünden kaçmış. WhatsApp' ın pratik ve kullanışlı arayüzünü bir de masaüstü bilgisayarınızda düşünürseniz ortaya çıkan sonuç gayet verimli. Uzun zamandır web arayüzünden WhatsApp kullananlar bu halini de epey sevecekler.

 

Firmanın web sitesinde konuyla ilgili yaptığı duyuru da aşağıdaki gibi;

Bugün masaüstü uygulamamızı kullanımınıza sunuyoruz. Bu yeni uygulama, telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan, evde veya işte - her zaman ve her yerde - iletişimde kalmanızı sağlamanın yeni bir yolu. WhatsApp Web'de olduğu gibi masaüstü uygulamamız da telefonunuzun bir uzantısıdır: uygulama cep telefonunuzdaki sohbet ve mesajları yansıtır.

Yeni masaüstü uygulaması Windows8+ ve Mac OS 10.9+ işletim sistemlerine sahip bilgisayarlarda, cep telefonunuzla eşleşmiş olarak çalışır. Uygulama bilgisayarınızın masaüstünde çalıştığı için masaüstü bildirimleri, daha iyi klavye kısaltmaları ve daha da fazla yeni özelliğe sahip olursunuz.

Uygulamayı indirmek için bilgisayarınızın internet tarayıcısından https://www.whatsapp.com/download adresine gidin. Sonra uygulamayı açın ve cep telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasında Ayarlar'ın altında WhatsApp Web'e giderek QR kodunu tarayın.

Tıpkı WhatsApp Web'de olduğu gibi, yeni masaüstü uygulaması sayesinde aileniz ve arkadaşlarınızla cep telefonunuzu cebinizden çıkartmadan mesajlaşabilirsiniz. 



- 5233


Etiketler : whatsapp messenger,sohbet programı,desktop application,pc messenger,mac messenger,whatsapp web
Leave a Comment:

Bunlar da ilginizi çekebilir
G DATA ANTİVİRÜS PROGRAMI
Bu yazımızda G data Antivirüs Business V.10 sürümünün genel özelliklerini inceleyeceğiz.
EXCEL – Merkez Bankası Döviz Kuru Görüntüleme
Excel’ in dış veri çekebilme özelliği sayesinde Merkez Bankası’ nın günlük kur bilgilerini canlı olarak tablonuza ekleyebilir ve kullanabilirsiniz.
Windows 7 Geçici Profil Açma Sorunu
Domain dahil olmaya çalışan Windows 7 clientların sisteme oturum açtıklarinda,profillerinin sıfırlanmış olarak geldiğini görürürüz.
 

En çok Okunanlar



Bumerang - Yazarkafe